top of page

BERÄTTA OM DIN UPPLEVELSE MED CLIMBING4LIFE

Omdömen (8)

Convidado:
12 de jun. de 2023

Jag fick delta på en 3 timmars höft workshop med Daniela. Det har varit mycke givande och Daniela är fantastisk på med ett ödmjukt och omtänksam och pedagogiskt sätt guida och pusha alla oavsätt nivå. Jag starkt rekommendera!!!

Gilla

Convidado:
09 de jun. de 2023

Har haft förmånen att använda Daniela som coach vid flertal tillfällen samt varit med på hennes läger/resor. Alltid kommit med massvis av inspiration, pepp, övningar samt fått en för mig enorm utveckling som klättra.

Daniela har en utmärkt förmåga att lyssna och anpassa så att det känns bra!

Rekommenderar 10/10!

Gilla

Convidado:
03 de jun. de 2023

Jag var med på en Core Workshop som Daniela höll. Hela upplägget var nyttigt, utmanande och kul. Jag kom därifrån med extra energi kring coreträning kopplat till klättring och ett batteri med bra övningar. Daniela är både trevlig och hjälpsam. Jag kan bara varmt rekommendera!

Gilla

Convidado:
03 de jun. de 2023

Toppenbra genomgång av praktiska övningar. Daniella har en härlig energi, och tar sin tid och instruerar och korrigerar när man själv inte har nog kroppskännedom att göra rätt. Rekommenderas varmt!

Gilla

Convidado:
31 de mai. de 2023

Mycket givande kurs med Daniela för att träna och repetera olika moment för multipitch. Jättebra upplägg med utrustning för "torrträning" på marken och sedan full support när vi gav oss upp på klippan. Det kändes väldigt tryggt och vi fick lära oss mycket nytt! 😊

Gilla

Convidado:
31 de mai. de 2023

En genomproffsig multipitchkurs där vi fick genomgång och repetition utifrån våra individuella förkunskaper, under vänligt och peppigt överinseende av Daniela. Under momenten på klippan fanns hon hela tiden bredvid för frågor, hjälp och uppmuntran.

En dag av lustfyllt lärande!

Gilla

Convidado:
31 de mai. de 2023

29 maj 2023

Riktigt proffsig, inspirerande och rolig multipitchkurs för oss som behövde uppdatera gamla rostiga kunskaper. Daniela övervakade alla moment på klippan och det kändes väldigt tryggt att ha henne bredvid sig. Pedagogisk och påhejande.

Alltid lika givande att gå hennes kurser. 🤗

Gilla

Convidado:
16 de mai. de 2023

Just hemkommen från sportklätterinstruktörskurs (bra hängagubbeord 🤪) Två kanondagar på klippan under överseende av Daniela. Hon är grymt proffesionell , pedagogisk och allmänt härlig att hänga med. Väl investerad tid 😍

Gilla
Det har varit en otroligt givande resa. Den mentala delen är en så stor del av klättring och en process som ständigt utvecklas och förändras. För mig har det varit till stor hjälp att sätta ord på och diskutera ämnet. Jag har med Danielas hjälp lyckats bryta negativa tankebanor, associationer och värderingar. Jag har lärt mig massor om mig själv, att identifiera mina tankemönster, mina värderingar och fått hjälp med verktyg att hantera tankar och känslor. För mig har det varit nyckeln till att återfå lusten till klättring.

Malin, Stockholm

Genom att helt fokusera på den mentala delen av både träningen och din inställning till dig själv som klättrare, parerar Daniela de fysiska och tekniska förklaringsmekanismerna och tvingar dig att börja ta itu med andra, mer kraftfulla, psykologiska fällor som står i vägen för din utveckling.

Deltagare från onlinekursen

"Mental träning"

Så supertacksam för specialdagen med bara D, jag och A! Hände så mycket med mig den dagen! Så tacksam också för att ha fått spegling i egna reaktioner, att få syn på egna mönster. Också samtalet med D kring värderingar, varför klättrar jag, vad vill jag med det, justera egna mål. Underbara heldagsturer, så härligt att vara ute hela dagarna! Uppskattar tryggheten och lugnet hos både D och H, lärt mig mycket av hur ni mött olika saker som dykt upp och behövt hanteras. Uppskattat hur jag har fått hjälp att klara små basic saker som var ha rep, hur tänka kring olika situationer mm. Stor behållning också av att höra andra erfarna klättrare dela sina erfarenheter och upplevelser av rädsla och av att komma igenom den.

Eva, Stockholm

bottom of page