top of page
Det har varit en otroligt givande resa. Den mentala delen är en så stor del av klättring och en process som ständigt utvecklas och förändras. För mig har det varit till stor hjälp att sätta ord på och diskutera ämnet. Jag har med Danielas hjälp lyckats bryta negativa tankebanor, associationer och värderingar. Jag har lärt mig massor om mig själv, att identifiera mina tankemönster, mina värderingar och fått hjälp med verktyg att hantera tankar och känslor. För mig har det varit nyckeln till att återfå lusten till klättring.

Malin, Stockholm

Genom att helt fokusera på den mentala delen av både träningen och din inställning till dig själv som klättrare, parerar Daniela de fysiska och tekniska förklaringsmekanismerna och tvingar dig att börja ta itu med andra, mer kraftfulla, psykologiska fällor som står i vägen för din utveckling.

Deltagare från onlinekursen

"Mental träning"

Så supertacksam för specialdagen med bara D, jag och A! Hände så mycket med mig den dagen! Så tacksam också för att ha fått spegling i egna reaktioner, att få syn på egna mönster. Också samtalet med D kring värderingar, varför klättrar jag, vad vill jag med det, justera egna mål. Underbara heldagsturer, så härligt att vara ute hela dagarna! Uppskattar tryggheten och lugnet hos både D och H, lärt mig mycket av hur ni mött olika saker som dykt upp och behövt hanteras. Uppskattat hur jag har fått hjälp att klara små basic saker som var ha rep, hur tänka kring olika situationer mm. Stor behållning också av att höra andra erfarna klättrare dela sina erfarenheter och upplevelser av rädsla och av att komma igenom den.

Eva, Stockholm

BERÄTTA GÄRNA OM DIN EGNA UPPLEVELSE HOS CLIMBING4LIFE

Upplevelser (1)

Guest
May 16

Just hemkommen från sportklätterinstruktörskurs (bra hängagubbeord 🤪) Två kanondagar på klippan under överseende av Daniela. Hon är grymt proffesionell , pedagogisk och allmänt härlig att hänga med. Väl investerad tid 😍

Gilla
bottom of page