top of page
BannerNoBackground.png

Föreläsning

IMG_20200905_180203.jpg

Pim Shaitosa

Äventyrsfotografen och klättraren Pim Shaitosa berättar om sin resa från utmattad och överarbetad 3D-artist till världsresande vagabond utan stopp i sikte.

 

I nästan 7 år har Pim levt för klättringen och resorna och det har tagit henne till fantastiska platser och klättring i Australien, Nya Zeeland, Sydostasien, Europa och Nordamerika.

I samband med starten av hennes långa resa började en dröm manifestera sig i Pim. Att bli äventyrsfotograf och kunna leva och försörja sig på det.

Efter mycket kämp, slit och tårar men såklart också mycket glädje och passion har hon äntligen lyckats få in en fot i branschen.

Nu har hon producerat flera videos för YouTube-kanalen EpicTV, sålt foton till La Sportiva, jobbat tillsammans med Svenska Klätterförbundet och blivit publicerad i magasin.

 

Än är det långt kvar till att kunna försörja sig på det helt och hållet men så länge siktet är inställt på drömmen och man fortfarande har kul så är det bara att fortsätta göra det man brinner för så kommer man fram tillslut.

bottom of page