top of page

tors 18 nov.

|

Webinar

Mental Coachning för Solna KK

Få reda på hur mental coachning kan hjälpa dig med att hantera t.ex. fallrädslor, prestationsångest, negativt självprat och undvikande beteende inom klättring såväl som i livet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mental Coachning för Solna KK
Mental Coachning för Solna KK

Tid och plats

18 nov. 2021 18:00 – 19:30 CET

Webinar

Gäster

Om evenemanget

Med start i december erbjuder Solna KK "Mental Coachning med Daniela Ebler" för deras medlemmar.

Det är en online gruppcoachning som är 12 veckor och består av föreläsningar, diskussioner, hemläxor och övningar.

Den 18 november håller Daniela en föreläsning om Mental coachning för att berätta om vad det innebär att bli mentalt coachad.

Hon kommer prata om vem som gynnas av det, hur upplägget ser ut, vad som krävs av dig som deltagare samt vad du kan förvänta dig för resultat under kursen.

Du har också chansen att ställa frågor till Daniela under föreläsningen.

Mental coachning är för dig som:

-Är fallrädd

-Fryser fast på väggen och inte kan röra dig vidare

-Har ångest, oro eller stress inför ett klätterpass eller en klättring

-Har svårt att pusha dig själv på väggen

-Har svårt att ta för dig och hellre låter andra klättra

-Ofta kommer ifrån passet besviken över din prestation eller att du inte fått ut det du vill av din klättring

-Inte vågar testa utmanande leder/problem

-Jämför dig med andra klättrare på ett negativt sätt

-Är rädd för att misslyckas eller lyckas

-Klankar ner på dig själv

Anmäl dig till eventet (om du inte kan delta, anmäl dig ändå för en replay av föreläsningen) och lär dig om mental coachning!

Tidigare deltagares kommentarer:

"En väldigt bra och lättfattligt genomlysning av de faktorer som är relevanta för såväl klättring som i livet. Skulle vara nyttigt för alla, inte bara klättrare."

"Har under kursens gång blivit mer uppmärksam på hur privatlivet påverkar klättringen, och hur saker speglas och dyker upp som "problem" inom klättringen men som egentligen har med något helt annat att göra."

"Bra övningar, personlig feedback, kloka råd, många aha-upplevelser"

"Kursen ger dig en detaljerad karta över ditt inre och hur du skall navigera mellan dina känslor och tankar tillsammans med praktiska övningar."

"Jag har lärt mig så mycket om mina rädslor och hjärnspöken och fått fantastiska verktyg för att jobba med dessa i vardagen."

"Jag säger numera Stop till allt möjligt. Det finns så många onödiga tillfällen att bli stressade som man lätt kan undvika genom att stanna upp och säga "stop, det här är inte nåt för mig""

"Jag tar med mig ett nytt hopp om att kunna hantera mina rädslor inom klättringen samt en repetoar av övningar/strategier jag kan sätta samman för att ta mig dit (och sedan fortsätta jobba med). Jag har blivit kvitt känslan av att jag är ett hopplöst fall och inte längre är gjort för klättring, nu ser jag på mig själv som en av alla andra som har rädslor och behöver arbeta bort dem. Jag känner ocså att jag är mer tillåtande mot mig själv, att det är ok att vara rädd och att jag kan ta det i små steg (exempelvis fallträning, har tidigare pushat mig i den så att jag mest fått en ökad rädsla för fall)."

"I’ve never had before coatching for mental side of climbing - and this was very helpful. Partly to realize what are the parts that I need to work on and to have tools / exercises to work on the challenges I have."

"Att jag vill ta mer ansvar för den jag vill vara och det jag vill göra när jag klättrar. Och en massa övningar att testa."

"I have more positive mindsetting during climbing in general, and I’m more eager to try harder routes (even though I don’t always succeed on those)."

"Jag hamnar inte lika ofta i tankar om rädsla för att misslyckas, jag vågar prova mer."

"Inspirerande och utvecklande kurs i mental träning för att ta klättringen vidare till nya nivåer."

"A perfect course for the one who needs mental training for climbing."

Biljetter

  • Mental coachning Solna KK

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page