top of page

Omdömen från tidigare deltagare
i Mentalt Flow

Jag tar med mig ett nytt hopp om att kunna hantera mina rädslor inom klättringen samt en repertoar av övningar/strategier jag kan sätta samman för att ta mig dit (och sedan fortsätta jobba med). Jag har blivit kvitt känslan av att jag är ett hopplöst fall och inte längre är gjort för klättring, nu ser jag på mig själv som en av alla andra som har rädslor och behöver arbeta bort dem. Jag känner ocså att jag är mer tillåtande mot mig själv, att det är ok att vara rädd och att jag kan ta det i små steg (exempelvis fallträning, har tidigare pushat mig i den så att jag mest fått en ökad rädsla för fall).

En väldigt bra och lättfattligt genomlysning av de faktorer som är relevanta för såväl klättring som i livet. Skulle vara nyttigt för alla, inte bara klättrare.
Jag har lärt mig att det är bättre att stanna en stund i obehaget än att skynda till toppen. Att klara nåt är ovärt - att känna sig mjuk och i balans på leden är underbart.
Kursen ger dig en detaljerad karta över ditt inre och hur du skall navigera mellan dina känslor och tankar tillsammans med praktiska övningar.

Sarah Witley

Daniel Blot

I’ve never had coaching before for the mental side of climbing - and this was very helpful. Partly to realize what are the parts that I need to work on and to have tools / exercises to work on the challenges I have.
I have a more positive mindset during climbing in general, and I’m more eager to try harder routes (even though I don’t always succeed on those).

Heli Vauhkala

Har under kursens gång blivit mer uppmärksam på hur privatlivet påverkar klättringen, och hur saker speglas och dyker upp som "problem" inom klättringen men som egentligen har med något helt annat att göra.
Inspirerande och utvecklande kurs i mental träning för att ta klättringen vidare till nya nivåer.

Stephanie Robertson

Bra övningar, personlig feedback, kloka råd, många aha-upplevelser. Jag hamnar inte lika ofta i tankar om rädsla för att misslyckas, jag vågar prova mer.

Anna Högberg

bottom of page